follow Catalog firme » Echipamente electrice » Compresoare aer » Judetul CONSTANTA
  home     Compresoare aer   Judetul CONSTANTA

Compresoare aer Constanta

Obtineti cel mai bun pret pentru compresoare aer completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
compresoare de aer respirabil, compresoare aer pentru scafandrii (Constanta, CONSTANTA)
Organizam cursuri scafandri cu acreditare naui, comercializare echipamente si tehnica de scufundare, service echipamente de scufundare. aquaventure diving center a luat fiinta în anul 2007, moment in care pasiunea pentru scufundari s-a materializat intr-o societate comerciala. momentul infiintarii acestei scoli de scufundari a fost benefic pentru toti pasionatii acestui sport extrem. cu certitudine putem afirma ca pina in prezent am..
0727 *** ***Click aici!
compresoare cu aer (Constanta, CONSTANTA)
In prezent firma noastra este reprezentant exclusiv pentru Romania al producatorului spaniol de echipamente pentru piscine KRIPSOL, a carei experienta inglobeaza peste 20 de ani de activitate in domeniu si export in peste 50 de tari ale lumii. In primavara anului 2011 firma noastra a deschis magazinul Pool Concept, situat in Constanta, Bd Soveja, nr 83 , magazin ce va pune la dispozitie..
0723 *** ***Click aici!
compresoare de aer (Constanta, CONSTANTA)
Societatea noastra comercializeaza urmatoarele: UTILAJE TAMPLARIE PVC, UTILAJE GEAM TERMOPAN, STICLA, UTILAJE CURBAT PROFILE PVC, UTILAJE INFOLIAT PROFILE PVC, COMPRESOARE BALMA-ITALIA SI DALKIRAN-TURCIA, ECHIPAMENTE PNEUMATICE, FILTRU DE AER SI CUPLE RAPIDE, UTILAJE DE FACUT ARMATURA, REGULATOARE SI LUBRIFIANT, PROFILE PVC TERAPLAST, SISTEME FERONERIE VORNE SI ACCESORII PVC SI ALUMINIU, PIESE DE SCHIMB PENTRU UTILAJE PVC SI GEAM TERMOPAN, UTILAJE DE TAIAT PANEL, MASINA..
0724 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie